Vrijwilliger worden

Draag jij de natuur en haar wilde dieren een warm hart toe? Heb jij enkele uurtjes per week vrij en wil je deel uitmaken van een hecht team? Overweeg dan om onze groep van gedreven medewerk(st)ers te vervoegen!

Wij zoeken dierenliefhebbers die het geen probleem vinden om de handen vuil te maken. Daar hygiëne ongelofelijk belangrijk is in ons ‘dierenziekenhuisje’ bestaat de grootste taak erin om elke dag de hokken proper te maken en de patiënten te voorzien van vers water en voer.

Wij vinden het ook belangrijk dat kinderen op een respectvolle manier met dieren omgaan. Daarom hebben we een educatief team dat rondleidingen en activiteiten organiseert.  Zie jij het wel zitten om kinderen rond te leiden, mee te denken over nieuwe activiteiten, … . Voor meer informatie neem contact op via educatie@vocneteland.be.

En ook voor het bouwteam, het evenemententeam en de administratie zijn wij steeds op zoek naar helpende handen.

vrijwilliger

Op 30 Augustus 2015 ben ik naar de opendeurdag geweest en… was direct enthousiast over wat ik daar zag: een prachtig terrein in volle groei, vele dieren die werden opgevangen en goed verzorgd én vooral een super-gemotiveerde groep van vrijwilligers en verantwoordelijken die hun uiterste best deden om er een geslaagde dag van te maken. Toen wist ik het meteen: met deze toffe groep mensen die allemaal een groot hart hebben voor dieren en natuur, wil ik samenwerken en heb me toen opgegeven om vrijwilliger in de verzorging te worden.”

Interesse? Mail naar vrijwilligers@vocneteland.be of bel 014 51 40 41

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.