Een gift doen

 

Omdat het VOC elk jaar meer dieren binnenkrijgt moet het blijven groeien. In 2021 bouwen we aan een nieuw verblijf voor watervogels. Het water in de nieuwe vijver zal 100% ecologisch gezuiverd worden. Geen makkelijke opdracht, want eenden maken er graag een zooitje van. De knappe koppen van ons bouwteam hebben een heel plan uitgedacht om alles in goede banen te leiden. Help jij mee om dit te verwezenlijken?

Giften vanaf 40 euro geven je recht op een belastingvermindering. Wij bezorgen je het fiscaal attest in het voorjaar van het daarop volgende jaar.

    Klik hier om een gift te doen.

 

Je kan ook een gift doen via overschrijving:

  • Stort een bedrag naar keuze op ons rekeningnummer BE66 9794 3630 0143 met vermelding “gift”.

Let op: Betaal je lidgeld en je gift afzonderlijk aub.

Adreswijzigingen zo snel mogelijk melden via: leden@vocneteland.be

 

Een legaat nalaten?

 

Een legaat is een schenking via je testament. Je kan het geven aan een persoon of aan een instelling die gerechtigd is om legaten te aanvaarden. Wanneer je overlijdt gaat je schenking naar de persoon of organisatie die jij hebt aangeduid.

Wens je meer informatie over legaten? Raadpleeg dan je notaris. Hij/zij kan je meer uitleg geven en de voordelen van een duo-legaat berekenen, toegepast op jouw persoonlijke situatie.

Wij gebruiken cookies om het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.